If You Can Dream It, You Can Do It!                                Walt Disney

To do more for the world than the world                          does for you - that is success. Henry Ford

A man is a success if he gets up in the morning         and gets to bed at night, and in between                                he does what he wants to do. Bob Dylan

Ügyfélszolgálat: info@iteq.hu | Értékesítés: +36 (30) 4021567
ITEQ Facebook oldala. weboldal, webkatalógus, webáruház, webshop, landing page, weblap, honlap, tartalomkezelő, cms, kampánymenedzsment, hírlevélküldés, domain név, tárhely, arculattervezés

webshop fejlesztés

Igényre szabott webshop fejlesztés

Az alap webshop fejlesztése során, a rendszerbe integráltuk a legfontosabb funkciókat ami egy webshopnál alapkritérium, így az alap dobozos termék is minden igényt kielégít. Igény szerint azonban lehetőség van extra funkciókra is a fejlesztés során.


webshop fejlesztés

Dinamikus webshop

A funkciógazdag magyar nyelvű adminisztrációs felületén könnyedén kezelheti, dinamikusan frissítheti termékeit annak érdekében, hogy vásárlói mindig naprakészek legyenek akcióival, árukészletével, aktuális híreivel kapcsolatban. A webshop fejlesztése során és a későbbiekben is csatolható az online számlázó szoftver és távszámlázás!

webshop fejlesztés

Költséghatékony webshop

A fejlett online marketingnek valamint a kiemelt keresőbarát funkcióinak köszönhetően, azonnal érezhető a költséghatékonyság, amely online marketingeszközeinkel és szolgáltatásainkkal tovább fokozható.

 

webshop fejlesztés

Felhasználóbarát webshop

Portékájának értékesítése sosem volt egyszerűbb. Azonnal felviheti és megjelenítheti új termékeit, vásárlói pedig máris megtalálják, amire szükségük van, és online megvehetik azt. A webshop fejlesztése során beleintegráltuk a rendszerbe a különbőző online fizetésekhez szükséges modulokat is, ahogyan automata számlázó összeköttetővel is rendelkezik.

webshop fejlesztés

Garanciális webshop

Amennyiben a termék nem nyeri el tetszését, vagy nem váltja be a hozzáfűzött reményeket, akkor kérésére azonnal visszafizetjük a teljes vételárat. Ezzel a lehetőséggel egyik ügyfelünk sem élt, ennek tudatában bátran kijelenthetjük, hogy valamennyien elégedettek a webshoppal, a hozzátartozó arculattal, valamint a működésével.

 

 

Online számlázó szoftver
meglévo vagy új webáruházához is!

  K&H Bank