If You Can Dream It, You Can Do It!                                Walt Disney

To do more for the world than the world                          does for you - that is success. Henry Ford

A man is a success if he gets up in the morning         and gets to bed at night, and in between                                he does what he wants to do. Bob Dylan

Ügyfélszolgálat: info@iteq.hu | Értékesítés: +36 (30) 4021567
ITEQ Facebook oldala. weboldal, webkatalógus, webáruház, webshop, landing page, weblap, honlap, tartalomkezelő, cms, kampánymenedzsment, hírlevélküldés, domain név, tárhely, arculattervezés

honlap fejlesztés

Honlap fejlesztés igényre szabva

Dinamikusan frissíthető honlap, egyedi, letisztult, profilba vágó arculattal, tartalomkezelővel. Egyszerű képfeltöltés és szövegszerkesztés.

 

honlap fejlesztés

Versenyképes honlap

Hacsak nincs monopolhelyzetben, Önnek jelentős konkurenciával kell megküzdenie nap mint nap. Azonban, ha arculata passzol tevékenységéhez, akkor aktív webes jelenléttel jelentősen megnövelheti esélyét annak, hogy potenciális vevői és megrendelői az Ön cége mellett tegyék le voksukat. Ez az a siker amihez mi is hozzájárulhatunk a honlap fejlesztés során, amennyiben megtisztel bizalmával.

honlap fejlesztés

Stílusos honlap

A stílusos honlap fejlesztéséhez komplett arculat is tartozik. A webes látványvilág mellé kreatív csapatunk elkészíti logóját, megtervezi névjegykártyáját, céges dokumentumai fejlécét, email aláírását, valamint vállalati facebook oldalának timeline borítóját is. A cégprofillal jól összehangolt arculat már félsiker.

 

honlap fejlesztés

Költséghatékony honlap

A honlap fejlesztése során kialakítunk a rendszerhez egy könnyen kezelhető, funkció-gazdag adminisztrációs felületet. Ezen keresztül jóval gyorsabban frissítheti és naprakésszé teheti dinamikus honlapját. Egy letisztult, modern honlap tárul a látogatói elé, míg az adminisztrációs felületen Ön pofon egyszerűen módosíthat, testre szabhat, frissíthet mindent, ami vállalkozásával kapcsolatos. Spórolja meg az adminisztrációs munkatárs bérköltségét!

honlap fejlesztés

Garanciális honlap

Amennyiben rendszerünk nem nyeri el tetszését, vagy nem váltja be a hozzáfűzött reményeket, akkor kérésére azonnal visszafizetjük a teljes vételárat. Ezzel a lehetőséggel egyik ügyfelünk sem élt még, ennek tudatában bátran kijelenthetjük, hogy valamennyien elégedettek a honlappal, a hozzátartozó arculattal, valamint az egész rendszer működésével.

 

  • egyedi design, komplett arculat
  • kereső- és felhasználóbarát honlap
  • funkciógazdag, magyar nyelvű admin felület
  • egyszerű képfeltöltés- és szövegszerkesztés
  • internet marketing eszközök és szolgáltatások
  • közösségi média funkciók, facebook kapcsolat
  • 100% pénzvisszafizetési garancia