If You Can Dream It, You Can Do It!                                Walt Disney

To do more for the world than the world                          does for you - that is success. Henry Ford

A man is a success if he gets up in the morning         and gets to bed at night, and in between                                he does what he wants to do. Bob Dylan

Ügyfélszolgálat: info@iteq.hu | Értékesítés: +36 (30) 4021567
ITEQ Facebook oldala. weboldal, webkatalógus, webáruház, webshop, landing page, weblap, honlap, tartalomkezelő, cms, kampánymenedzsment, hírlevélküldés, domain név, tárhely, arculattervezés

Géczi Veronika, értékesítési vezető EGAL-TEAM Kft.

Alapos válogatás után döntöttünk az ITEQ csapata mellett, amikor honlapunk átalakítására készültünk. A pályáztatás során magabiztos felkészültségükkel, ötleteikkel és javaslataikkal, valamint az ügyfél sokoldalú igényeinek teljes körű figyelembevételével győztek meg bennünket arról, hogy a legmegfelelőbb partnereink lesznek a fejlesztésben. Maximális szakmai teljesítménnyel, pro aktivitással, kiegyensúlyozott és barátságos ügyfélkapcsolattal, valamint kiemelkedő innovatív technikai megoldásokkal támogatják az együttműködésünket és vállalkozásunk fejlődését. A közös munka és a megújult honlap bebizonyította, hogy helyesen döntöttünk, amikor az ITEQ csapatát választottuk.

 

Fehér Edina, Ügyvezető, Haku Média

Az ITEQ profin és időre szállította minden megrendelésünket, teljes megelégedésünkre. Örömmel dolgozunk a srácokkal a jövőben is bármely projektünkön!

 

Notheisz György, Ügyvezető, Rufftech

Hosszútávú partnerkapcsolatunk alatt számos projekten dolgoztunk együtt az ITEQ munkatársaival. Gördülékenység és profizmus jellemzi a csapatot. nagy mértékben hozzájárultak cégünk sikereihez!

 

Velencei Móni, Asztrológus, Lunarimpex

Olyan lett a honlapunk, amilyet megálmodtunk! A felhasználói oldal igazi vevőcsalogató, az adminisztrációs oldalt pedig könnyen tudjuk használni. Pontos és megbízható munkát végeztek, szívesen ajánljuk őket másoknak is!

 

Lendvai Sándor, Személyi edző, Legyél fitt

Köszönöm, az ITEQ munkatársainak, hogy hozzásegítettek a remek weblapomhoz. Nagyon igényes, kreatív és megnyerő oldalt sikerült készíteniük, a mozgást szerető emberek nagy örömére!