If You Can Dream It, You Can Do It!                                Walt Disney

To do more for the world than the world                          does for you - that is success. Henry Ford

A man is a success if he gets up in the morning         and gets to bed at night, and in between                                he does what he wants to do. Bob Dylan

Ügyfélszolgálat: info@iteq.hu | Értékesítés: +36 (30) 4021567
ITEQ Facebook oldala. weboldal, webkatalógus, webáruház, webshop, landing page, weblap, honlap, tartalomkezelő, cms, kampánymenedzsment, hírlevélküldés, domain név, tárhely, arculattervezés

ITEQ Történelem

 • paint_brush.png

  A KEZDETEK

  Az ezredforduló elején kezdtünk foglalkozni programozással. A tanulmányaink mellett és után több projektben is részt vettünk, melyek során tudásunk gyarapodott, mélyült, és egyre több tapasztalatot szereztünk.

 • chess.png

  A TAPASZTALAT

  2005 körül olyan problémákkal szembesültünk az internet világában, amelyekre akkor még nem léteztek kézenfekvő, egyszerűen használható megoldások. 

  A legtöbb kihívást jelentő és komoly szakértelmet igénylő munkákkal ekkor találkoztunk, ellenben a problémák leküzdése még több tudással és tapasztalattal gyarapított bennünket.

 • puzzle.png

  AZ INNOVÁCIÓ

  Az évtized második fele az újításokról szólt. Többek között elkészítettük a világ legnagyobb művészeti adatbázisát (www.terminartors.com). Az ismert informatikai problémákra valamint az igényekre reagálva komplex csomagküldő-, portál-, valamint (valós idejű!) aukciós rendszereket terveztünk és fejlesztettünk az évek során.

  Igyekeztünk minden körülmények között ügyfélorientáltak lenni, megrendelőink álmait megvalósítani. Partnereink és elégedett ügyfeleink száma folyamatosan gyarapodott. Együtt dolgoztunk többek között olyan cégekkel, mint a Colgate, a Visa, a T-Mobile, a Pizza Hut, a Durex, a Libresse vagy az Aegon.

 • chart.png

  A NÖVEKEDÉS

  Miután egyre szélesebb portfólión dolgoztunk az idők során, és csapatunk is folyamatosan bővült, úgy éreztük, munkánk bőven túlmutat a webfejlesztésen. Egyre többször fordultak hozzánk ügyfeleink szaktanácsadásért, belefolytunk kampánytervezésekbe és marketing feladatokba.

  Az igényekre reagálva a komplex projekteinkben szerzett tapasztalatokkal és érkező kollégáink tudásával egy új portfóliót és Brandet hoztunk létre. Az új márkanév, az ITEQ sokkal inkább lefedi széleskörű tevékenységünk. Ma már nem csak weboldalakat készítünk, hanem átfogó megoldásokat kínálunk magánszemélyeknek valamint kis-, és középvállalkozások számára.

 • heart.png

  A KÖSZÖNET

  Köszönjük azoknak a személyeknek, akik sikereink mögött állnak, és akik szeretetükkel és megbecsülésükkel támogatnak minket; így mindig megújult erővel tudunk előre menni, és ügyfeleink nagy megelégedésére innovatív megoldásokat nyújtunk.