If You Can Dream It, You Can Do It!                                Walt Disney

To do more for the world than the world                          does for you - that is success. Henry Ford

A man is a success if he gets up in the morning         and gets to bed at night, and in between                                he does what he wants to do. Bob Dylan

Ügyfélszolgálat: info@iteq.hu | Értékesítés: +36 (30) 4021567
ITEQ Facebook oldala. webáruház készítés, online webáruház készítés, webshop készítés, webáruház bérlés, webshop bérlés,webáruház készítés árajánlat, webkatalógus készítés, landing page weboldal, webkatalógus, webáruház, webshop, landing page, weblap, honlap, tartalomkezelő, cms, kampánymenedzsment, hírlevélküldés, domain név, tárhely, arculattervezés

landing page

Landing page készítés

Ez egy relevánsan felépített oldal, amelynek a lényege, hogy a hirdetésre kattintó felhasználó azt találja a klikk után, amit ténylegesen keresett.

 

paint_brush.png

Eredményesség

A PPC kampányoknál az eredményesség tekintetében fontos, hogy ne az alap cégbemutató weboldalra irányítsa a hirdető a keresést végző felhasználót, hanem egy úgynevezett céloldalra. Ez egy relevánsan felépített oldal, amelynek a lényege, hogy a hirdetésre kattintó felhasználó azt találja a klikk után, amit ténylegesen keresett.

euro.png

Bevétel növekedés

Egy jó céloldallal sokkal nagyobb hatékonysággal konvertálhat vevőt az érdeklődőkből, ezzel is jelentősen növelve a bevételeit.