If You Can Dream It, You Can Do It!                                Walt Disney

To do more for the world than the world                          does for you - that is success. Henry Ford

A man is a success if he gets up in the morning         and gets to bed at night, and in between                                he does what he wants to do. Bob Dylan

Ügyfélszolgálat: info@iteq.hu | Értékesítés: +36 (30) 4021567
ITEQ Facebook oldala. keresőoptimalizálás, seo, online marketing weboldal, webkatalógus, webáruház, webshop, landing page, weblap, honlap, tartalomkezelő, cms, kampánymenedzsment, hírlevélküldés, domain név, tárhely, arculattervezés

shopping_cart.png

Keresőoptimalizálás (SEO)

Nem lehetetlen elérni az előkelő helyezéseket az organikus találatok között sem. SEO szakembereink a keresőmotorokra optimalizálják weboldalát a jobb poziciók érdekében.


paint_brush.png

Ügyfélszerzés

A hatékony ügyfélszerzés a vállalati szférában központi kérdés. A feladat a marketingesek előtt adott: a céges honlap célzott látogatóinak növelése. Ennek az egyik (ha nem a legfontosabb) eszköze a keresőoptimalizálás, eredménye pedig a minél előkelőbb helyezés a keresőoldalak organikus találatai között.

euro.png

Kulcsszóválasztás

Az a tapasztalat, hogy a keresést végző felhasználók már az első találati oldalon megtalálják, amit keresnek, ezért egy rossz pozícióval a vállalkozás számos potenciális ügyféltől eshet el, ellenben egy előkelő helyezés milliókat hozhat a konyhára.

 

add.png

Optimalizálás

Szakembereink tisztában vannak a legmodernebb technikákkal és követelményekkel a SEO terén, illetve annak lépéseivel kapcsolatban: kulcsszó kiválasztástól a weboldal optimalizáción át a linképítésig.

Hosszútávú hatás

Hosszútávú hatás

A keresőoptimalizálás egy hosszú folyamat, de hatványozottan megéri a befektetést. A munkafolyamatok és az eredmények folyamatos dokumentálásra kerülnek, így az elejétől kézzelfogható a fejlődés.